AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olup doğurmak

Kahve falında hamile olup doğurmak

Kahve falında hamile olup doğurmak maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, sorunlar altında ezileceğine, parasının ve malının da artacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, malının ve kazancının tam olacağına delalet eder.

Kahve falında hamile olup doğurmak gördüyseniz:

  • Bazı iş veya girişimlerinizde size yardım edebilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında hamile doğurmak daha fazla para kazanacağına, daima zinde ve genç kalacağına işarettir.

Kahve falında hamile olup doğurduğunu görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, çalışmaların beğeni almayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadın doğurduğunu görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, şansının ve bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile birinin ikiz doğurduğunu görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile bir kadının doğurduğunu görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kalmadan doğurmak çok büyük hayır duaları alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet eder.

Kahve falında hamile birini doğurtmak kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile birinin doğurduğunu görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, bilgi ile donanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir