AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile doğurmak

Kahve falında hamile doğurmak

Kahve falında hamile doğurmak rahat ve güzel günler geçireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, önemli yerlere geleceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile doğurmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine fazla karışıyormuş gibi algılanmamak için daha pasif kalmanız gerekebilir.

Kahve falında hamile kadının doğurduğunu görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu ve doğurmak üzere olduğunu görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile birinin doğurduğunu görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hamile birinin erkek bebek doğurduğunu görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile olup doğurduğunu görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında hamileyi doğurmuş görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile birini doğururken görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında hamile kadın doğurduğunu görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir