AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile birini doğurtmak

Kahve falında hamile birini doğurtmak

Kahve falında hamile birini doğurtmak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile birini doğurtmak gördüyseniz:

  • Oldukça çekici teklifleri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında hamile birini doğurmuş görmek bolluğa kavuşacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile olduğunu ve doğurduğunu görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olup doğurduğunu görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, doğru haber almaya alamet eder.

Kahve falında hamile birinin doğurduğunu görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadını doğurmuş görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile olup bebek doğurmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına delalettir.

Kahve falında hamile kalmak ve doğurmak imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, yanlış adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında hamile olmak ama doğuramamak yanlış kişilere denk geleceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir