AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olup doğurduğunu görmek

Kahve falında hamile olup doğurduğunu görmek

Kahve falında hamile olup doğurduğunu görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hamile olup doğurduğunu gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde ise, sezgileriniz kullanın.

Kahve falında hamile birinin doğurduğunu görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kalmadan doğurmak âlim kişiler arasına gireceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olup doğurmak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu ve doğuramadığını görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında hamile olup doğuramamak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, sürekli ağlamaklı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kalıp doğurmak hayırlı yollar keşfedeceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının doğurduğunu görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında hamile birini doğurtmak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir