Kahve falında kendini hamile hissetmek

Kahve falında kendini hamile hissetmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kalabalık günler geçirileceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini hamile hissetmek gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmek, yeni yerler keşfetmek ya da mevcut olayları farklı bir formata sokmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında hamile olup bebeği hissetmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini hamile hissetmek dileklerinin yerine geleceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu hissetmek kişinin hedeflediği işi alacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında hamile hissetmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanında cin olduğunu hissetmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cini hissetmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağdığını hissetmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, dertlerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp atışlarını hissetmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir