AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olup aldırmak

Kahve falında hamile olup aldırmak

Kahve falında hamile olup aldırmak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, işlerin düzeleceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, sermayesinin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında hamile olup aldırmak gördüyseniz:

  • Bazı misafirlerin gelmesi olasıdır.

Kahve falında hamile olup bebeği aldırmak umutlarının yarım kalmayacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamileyken bebek aldırmak Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine işarettir.

Kahve falında hamile olup aldırmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altını aldırmak ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünden kıl aldırmak hayallerinin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüz kılı aldırmak manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yağ aldırmak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında koldan kan aldırmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir