AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olduğunu düşünmek

Kahve falında hamile olduğunu düşünmek

Kahve falında hamile olduğunu düşünmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile olduğunu düşünmek gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol ettikten sonra, gerekirse, kutlama yapabilirsiniz.

Kahve falında hamile olduğunu düşünmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına tabir olunur.

Kahve falında evleneceğini düşünmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacca gitmeyi düşünmek gözyaşı döküleceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç boyamayı düşünmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında intiharı düşünmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanser olduğunu düşünmek haksızlıklara uğranılacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ev satın almayı düşünmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, kazançların artacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliden ayrılmayı düşünmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir