AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak kalkışı görmek

Kahve falında uçak kalkışı görmek

Kahve falında uçak kalkışı görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işaret eder.

Kahve falında uçak kalkışı gördüyseniz:

  • Oldukça yüksek riskli veya tehlikeli konulardan başarı elde etme olasılığı çok düşük olabilir.

Kahve falında uçak kalkışı görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına inanılır.

Kahve falında kalkamayan uçak görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, tatsız durumlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında uçağın kalkamadığını görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına rivayet eder.

Kahve falında uçağın kalkışını görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçağın kalktığını görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin ayağa kalktığını görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına inanılır.

Kahve falında ayağa kalkmamak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, gelirinin de artmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin mezardan kalktığını görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, moralin bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir