AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadınlar görmek

Kahve falında hamile kadınlar görmek

Kahve falında hamile kadınlar görmek hayatının karışacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında hamile kadınlar gördüyseniz:

  • Sorunlarınızın çözümü için bildik yerlerde çok yeni kimseler aramalısınız.

Kahve falında bir kadını hamile bırakmak yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının hamile olduğunu duymak eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadının hamile görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kadınla karşılaşmak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, ticaretinin genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında hamile bir kadına sarılmak sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, evlerindeki huzurun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir hamile kadın görmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında hamile kadını öpmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üçüz hamile kadın görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir