AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı devirmek

Kahve falında arabayı devirmek

Kahve falında arabayı devirmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Kahve falında arabayı devirmek gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın bilinçaltınızda aldığınız kararlar var veya belli bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Kahve falında arabayı devirmek yapılan işte yalnız kalınacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında araba devirmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüs devirmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sofra devirmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardak devirmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına yorulur.

Kahve falında tır devirmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine inanılır.

Kahve falında sofrayı devirmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek devirmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir