AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile birin görmek

Kahve falında hamile birin görmek

Kahve falında hamile birin görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, günahlara, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile birin gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemek veya kendinizi daha fazla tutmamak istediğiniz konularda en kısa sürede harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Kahve falında birilerini hamile görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında kızın hamile olduğunu görmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden hamile olmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kadının gelinlik giydiğini görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına inanılır.

Kahve falında hamile bir kadının kanaması olduğunu görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşini hamile olarak görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet eder.

Kahve falında eltiyi hamile görmek fırsatların elden kaçacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında hasta birinin hamile olduğunu görmek hoşluklarla karşılaşacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir