AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile bir kedi görmek

Kahve falında hamile bir kedi görmek

Kahve falında hamile bir kedi görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile bir kedi gördüyseniz:

  • Size oldukça yakın bir dostunuz ile birlikte yeni bazı atılımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında kedinin hamile olduğunu görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile siyah kedi görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi hamile görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kedi görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında hamile bir kedi görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine inanılır.

Kahve falında kedi hamile görmek yeni duygular tadacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kedi kovalamak ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kara kedi görmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir