AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi hamile görmek

Kahve falında kedi hamile görmek

Kahve falında kedi hamile görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, işinde dar boğaza gireceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi hamile gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı gözden geçirebilir, yenileyebilir veya kendinize yeni programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında hamile kedi görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında hamile kedi öldürmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında hamile bir kedi görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kara kedi görmek daha fazla mal sahibi olacağına, eşi ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında hamile siyah kedi görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye hamile olmak oldukça büyük başarılara, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında kedinin hamile olduğunu görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kedi kovalamak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir