AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi hamile görmek

Kahve falında kediyi hamile görmek

Kahve falında kediyi hamile görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işarettir.

Kahve falında kediyi hamile gördüyseniz:

  • Sırlar, yanılsamalar veya yalanlar maddi veya özel yaşamınızla ilgili kayıplara neden olabilir.

Kahve falında hamile kedi görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin hamile olduğunu görmek güzel günlerin geleceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediye hamile olmak zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile kara kedi görmek kazançtan yana kara geçeceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile bir kedi görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, emeklerinin yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında hamile siyah kedi görmek hayır getirecek işlere girileceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kediyi hamile görmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kedi öldürmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, rızkında ve malından olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir