AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile bir kadını görmek

Kahve falında hamile bir kadını görmek

Kahve falında hamile bir kadını görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, canının sağ olacağına, gönül sızılarının dineceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hanesine huzurun dolacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında hamile bir kadını gördüyseniz:

  • Bazı konularda kalıcı sözler vermek veya belli anlaşmalar yapmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında hamile kadının karnını görmek kötü halinden eser kalmayacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında ikiz bebege hamile kadın görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı kadın hamile görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının hamile olduğunu öğrenmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü hamile kadın görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, aile içinde husumet gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile kadınla konuşmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadınlar görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir