AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda çalışmak

Kahve falında hamamda çalışmak

Kahve falında hamamda çalışmak muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, bebek sahibi olunacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamamda çalışmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişiklikler veya düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında hamam böceği öldürmeye çalışmak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamamda çalışmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamama girememek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına işaret eder.

Kahve falında sarı hamam böceği görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hamam böceği yutmak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna rivayet eder.

Kahve falında hamama girdiğini görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine yorulur.

Kahve falında hamam yıkanmak konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine delalettir.

Kahve falında hamamda görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hasta olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir