AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamama girememek

Kahve falında hamama girememek

Kahve falında hamama girememek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, yanlış bir karar verileceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına yorulur.

Kahve falında hamama girememek gördüyseniz:

  • Kavramsal değil pratik odaklı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında hamama gittiğini görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamam işletmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamam böceğinin ısırdığını görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz hamam böceği görmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına delalettir.

Kahve falında hamamda havuza girmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında hamama gitmek ama yıkanmamak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hamam böceğini ezmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamamda yüzmek kazancının ve rızkının düşeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir