AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda tuvalete girmek

Kahve falında hamamda tuvalete girmek

Kahve falında hamamda tuvalete girmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sohbetinin bozulacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hamamda tuvalete girmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere soracak çok fazla sorunuz olabilir.

Kahve falında hamamda tuvalete girmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamamda tuvalet görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette hamam böceği görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, işe ve aşa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında erkek hamamına girmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında hamama girmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kadınlar hamamına girmek kasasının ağırlaşacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkekler hamamına girmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hamamda havuza girmek fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir