AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamam yaptırmak

Kahve falında hamam yaptırmak

Kahve falında hamam yaptırmak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında hamam yaptırmak gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanızda fayda var.

Kahve falında hamam böceğinin ısırdığını görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, malının ve parasının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman hamam böceği görmek zor günlerin sona ereceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı hamam böceği görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını hamamda görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini hamamda görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük hamam böceği görmek ruh sağlığının bozulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında havuz hamam görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında karınca ve hamam böceği görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir