AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını hamamda görmek

Kahve falında kocasını hamamda görmek

Kahve falında kocasını hamamda görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını hamamda gördüyseniz:

  • Uzun zamandır arkadaşınız olan kişiler herşeye karışmaya başlamış olabilirler.

Kahve falında kocasını hamamda görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamam görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamamda kadın görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamamda yıkanmak istemek küskünlüklerin oluşacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği kovalamak huzuru yakalayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında hamamı temizlemek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında hamamdan çıktığını görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman hamam böceği görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir