AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini hamamda görmek

Kahve falında birini hamamda görmek

Kahve falında birini hamamda görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, büyük işlere girileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında birini hamamda gördüyseniz:

  • Denge kurmanız gerekiyor.

Kahve falında hamamda temizlenmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, büyük bir ihanete uğranacağına işarettir.

Kahve falında hamam böceği yumurtası görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamam böceği yutmak çok sevilen bir kişi olunacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında hamam böceği yuvası görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde hamam böceği görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına delalettir.

Kahve falında hamamda olmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında hamamda çamaşır yıkamak girdiği işleri kaybedeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini hamamda görmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, yenilenme yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir