AnaSayfa / Genel / Kahve falında ham meyva görmek

Kahve falında ham meyva görmek

Kahve falında ham meyva görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, onlarla arasının açılacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kazançtan yana kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ham meyva gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir.

Kahve falında ham meyva yemek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ham meyva görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında meyva satın almak ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına inanılır.

Kahve falında kurtlu meyva yemek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlu meyva görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçede meyva yemek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında meyva çalmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, içinin rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinden meyva almak içinin ve kafasının da rahat edeceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir