AnaSayfa / Genel / Kahve falında halk oyunu görmek

Kahve falında halk oyunu görmek

Kahve falında halk oyunu görmek başarı için fırsatların artacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, zaferler kazanacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında halk oyunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız haddini aşabilir.

Kahve falında halk oyunu görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında halk oyunları görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halk oyunu kıyafeti görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, idealist kimse olacağına inanılır.

Kahve falında halk oyunu oynadığını görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına inanılır.

Kahve falında halk oyunu oynamak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halk ekmeği görmek neşesini kaybedeceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında halk isyanı görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, geleceğine bakacağına işarettir.

Kahve falında halkı selamlamak sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir