AnaSayfa / Genel / Kahve falında halk oyunları görmek

Kahve falında halk oyunları görmek

Kahve falında halk oyunları görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halk oyunları gördüyseniz:

  • Kafanızı takmayın.

Kahve falında halk oyunu oynadığını görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, para pul sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında halk oyunları görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine yorulur.

Kahve falında halk oyunu oynamak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halk oyunu görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında halk oyunu kıyafeti görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına delalettir.

Kahve falında halk otobüse binmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında halk ekmeği görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına delalettir.

Kahve falında ev halkıyla kavga etmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir