AnaSayfa / Genel / Kahve falında halkı selamlamak

Kahve falında halkı selamlamak

Kahve falında halkı selamlamak yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında halkı selamlamak gördüyseniz:

  • Belli gruplara ya da ekip çalışmalarına katılımda bulunmanız, geleceğiniz üzerinde etkili olabilecek bilgiler edinmenizi sağlayacak bağlantılar kurmanızı veya fikirler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında halkı selamlamak onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında asker selamlamak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insanları selamlamak şansının ve bahtının daima açıkolacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına işarettir.

Kahve falında namazı selamlamak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalet eder.

Kahve falında kabeyi selamlamak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev halkıyla kavga etmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev halkını görmek kimseye borçlanmayacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine delalet eder.

Kahve falında aile halkını görmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, gözyaşı döküleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir