AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıyı temizlemek

Kahve falında halıyı temizlemek

Kahve falında halıyı temizlemek haksızlıklara maruz kalınacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, kişinin afiyette kalacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında halıyı temizlemek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında halıyı temizlemek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine delalettir.

Kahve falında halı temizlemek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli halı temizlemek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında halı temizlediğini görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında halı hediye almak bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akarsuda halı yıkamak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halı yastık görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında komşuya halı vermek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir