AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı temizlediğini görmek

Kahve falında halı temizlediğini görmek

Kahve falında halı temizlediğini görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında halı temizlediğini gördüyseniz:

  • Hızlı davranmamak gerekiyor.

Kahve falında halı temizlediğini görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halıyı temizlemek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında halı temizlemek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalettir.

Kahve falında kirli halı temizlemek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına yorulur.

Kahve falında halı çaldırmak bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı ipi görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halıda yürümek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında kirli halı silmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, rahat ve huzurlu olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir