AnaSayfa / Genel / Kahve falında halısız ev görmek

Kahve falında halısız ev görmek

Kahve falında halısız ev görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine delalettir.

Kahve falında halısız ev gördüyseniz:

  • Hemen paniğe kapılmayın.

Kahve falında eve halı getirmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına alamet eder.

Kahve falında evde halı görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında evde halı yıkamak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında eve halı almak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında evdeki halıları toplamak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına delalet eder.

Kahve falında halısız ev görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, zor bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve halı görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evden halı toplamak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir