AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıları toplamak

Kahve falında halıları toplamak

Kahve falında halıları toplamak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halıları toplamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir olay ya da değişiklik yararınıza sonuçlar oluşturabilir.

Kahve falında halı topladığını görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına tabir olunur.

Kahve falında halıyı toplamak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halıdan iğne toplamak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evden halı toplamak huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halıdan saç toplamak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında halı toplamak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evdeki halıları toplamak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında halıları toplamak çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, kısmetinin kapanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir