AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıdan saç toplamak

Kahve falında halıdan saç toplamak

Kahve falında halıdan saç toplamak beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halıdan saç toplamak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma ya da düzenleme konusunda yapacak çok şeyiniz olmayabilir.

Kahve falında halıdan saç toplamak eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halıyı toplamak aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında halı topladığını görmek bol muhabbette kalacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evdeki halıları toplamak kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına inanılır.

Kahve falında evden halı toplamak zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halıları toplamak kendisine fazlaca kar getireceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı toplamak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya inanılır.

Kahve falında halıdan iğne toplamak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir