AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıdan iğne toplamak

Kahve falında halıdan iğne toplamak

Kahve falında halıdan iğne toplamak herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halıdan iğne toplamak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Kahve falında halıdan iğne toplamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden dikiş iğnesi toplamak art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden toplu iğne toplamak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dikiş iğnesi toplamak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden iğne toplamak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine tabir olunur.

Kahve falında yerden toplu iğne topladığını görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında toplu iğneleri toplamak onuruna ve şerefine leke süreceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalettir.

Kahve falında çengelli iğne toplamak çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir