AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı tezgahı görmek

Kahve falında halı tezgahı görmek

Kahve falında halı tezgahı görmek helal ekmek yeneceğine, büyük rahatlık yaşanacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, çözümlere kavuşacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, insanlarla arasının açılacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında halı tezgahı gördüyseniz:

  • Değmeyecek şeylere çok fazla mesai harcıyor olabilirsiniz.

Kahve falında halı tezgahı görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine rivayet eder.

Kahve falında halı dokuma tezgahı görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında torna tezgahı görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında tezgahta balık görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mutfak tezgahını temizlemek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında tezgahtan balık satın almak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tezgahta canlı balık görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz tezgah görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir