AnaSayfa / Genel / Kahve falında halayın başını çekmek

Kahve falında halayın başını çekmek

Kahve falında halayın başını çekmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, işlerin günden güne açılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halayın başını çekmek gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmaktan sakının.

Kahve falında halayın başını çekmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına alamet eder.

Kahve falında halay başı çekmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halayda baş çekmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tek başına halay çekmek beklentilerin gerçekleşeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpekle halay çekmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hak yolundan ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşınla halay çekmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla halay çekmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde halay çekmek görmek sıkıntılarını atlatacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir