AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla halay çekmek

Kahve falında arkadaşınla halay çekmek

Kahve falında arkadaşınla halay çekmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yaklaşan güzel günlere, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, kazançlı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla halay çekmek gördüyseniz:

  • Belki de, bazı konuların yeniden ele alınması veya yanlış yapmamak için üzerinde düşünülmesi gerekiyor ola bilir.

Kahve falında arkadaşlarınla halay çekmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla halay çekmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla halay çekmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle halay çekmek hayattan yana umudunun kırılacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkekle halay çekmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, eğleneceğine rivayet eder.

Kahve falında evde halay çekmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik giyip halay çekmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlikle halay çekmek ailesini hem gururlandıracağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir