AnaSayfa / Genel / Kahve falında halayda oynamak

Kahve falında halayda oynamak

Kahve falında halayda oynamak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, helal rızka kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halayda oynamak gördüyseniz:

  • Öz eleştiri yapmanız durumunda, bazı problemlerin çözümü ya da bazı işlerin halledilmesi için iş birliği yapma ya da destek bulma olanağı bulabilirsiniz.

Kahve falında halayda oynamak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında halay çekip oynamak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, kazanç kapılarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında halay oyun oynamak kafasını toparlayacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında oynamak halay çekmek geçim kolaylığı yaşayacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halay oynamak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet eder.

Kahve falında halay çekmek oynamak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalet eder.

Kahve falında insanların halay çektiğini görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlikle halay çekmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir