AnaSayfa / Genel / Kahve falında halay oyun oynamak

Kahve falında halay oyun oynamak

Kahve falında halay oyun oynamak çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında halay oyun oynamak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız yerden gelen bir destek, yardım ya da olumlu bir gelişme işinize yarayabilir.

Kahve falında halay oyun oynamak gücünü ve itibarını geri kazanacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında oynamak halay çekmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında halay oynamak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine yorulur.

Kahve falında halay çekip oynamak makamının tehlikeye gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halayda oynamak işinden evine gidip geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halay çekmek oynamak ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonla oyun oynamak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü biriyle oyun oynamak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir