AnaSayfa / Genel / Kahve falında halay oynamak

Kahve falında halay oynamak

Kahve falında halay oynamak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halay oynamak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalı, ani hareketler esnasında dikkatli olmalısınız.

Kahve falında halay oyun oynamak çok büyük bir proje ortaya koyacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında halay oynamak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına delalettir.

Kahve falında halayda oynamak huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına alamet eder.

Kahve falında halay çekip oynamak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, tutulan yolun isabetli olacağına delalettir.

Kahve falında oynamak halay çekmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, geriye doğru gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halay çekmek oynamak öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine rivayet eder.

Kahve falında birilerinin halay çektiğini görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halay çekenleri görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir