AnaSayfa / Genel / Kahve falında halanın elini öpmek

Kahve falında halanın elini öpmek

Kahve falında halanın elini öpmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, onun zamanını çalacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda süregelen bir ilişkiniz varsa, o kişi sizden biraz daha romantizm bekliyor.

Kahve falında halanın elini öpmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş halanın elini öpmek kendine olan güvenini yitireceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ölü hala görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında hala ve kızını görmek iyi halin geleceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş hala oğlunu görmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında halanın oğlunu görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında hala ve kuzen görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı hala görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir