AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı hala görmek

Kahve falında yaşlı hala görmek

Kahve falında yaşlı hala görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı hala gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı biraz saldırgan bir tutum içine girebilirsiniz.

Kahve falında yaşlı hala görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında halanı görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, ekmeğin kesileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş olan hala görmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hala ve baba görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında hala görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına işaret eder.

Kahve falında hala ve kızını görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında hala gelini görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş halanın elini öpmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir