AnaSayfa / Genel / Kahve falında halalarımı görmek

Kahve falında halalarımı görmek

Kahve falında halalarımı görmek işleri büyütme sürecine girileceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında halalarımı gördüyseniz:

  • Belli planları değiştirmek ya da uygulanması için ısrarcı olmak, farklı şekilde yorumlanmanıza neden olabilir.

Kahve falında anne ve hala görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında hala olmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş hala oğlunu görmek kimse ile tartışmayacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hala gelini görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babaanne ve hala görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı hala görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hala görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında amca ve hala görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir