AnaSayfa / Genel / Kahve falında hala olmak

Kahve falında hala olmak

Kahve falında hala olmak zor zamanlar yaşayacağına, maddi kayıpların olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hala olmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız ya da yaptığınız bazı şeyler çevrenin takdirini kazanabilir.

Kahve falında hala ve baba görmek inancının eksileceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hala ve kızını görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında halalarımı görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, hızlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük hala görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, o işi canlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında amca hala görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalettir.

Kahve falında hala gelini görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü hala görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hala teyze görmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir