AnaSayfa / Genel / Kahve falında hala çocuğu görmek

Kahve falında hala çocuğu görmek

Kahve falında hala çocuğu görmek mubah olmayan yollara sapacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, özlemlerini bitireceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hala çocuğu gördüyseniz:

  • Eşinizle veya yakınlarınızla aranızda küçük bir tartışma çıkabilir.

Kahve falında hala çocuğu görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı hala görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hala kızıyla evlenmek ikisinin de çok rahat edeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hala ve kızını görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına işarettir.

Kahve falında hala ve baba görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hala oğlunun öldüğünü görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin hala sevdiğini görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hala oğlu görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir