AnaSayfa / Genel / Kahve falında hala kızıyla evlenmek

Kahve falında hala kızıyla evlenmek

Kahve falında hala kızıyla evlenmek türlü musibetlere uğrayacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında hala kızıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hakkında çok fazla şey paylaşmadan kendi fikirlerinizi kendinize saklayarak, tüm gerçekleri öğrenmeye çalışmanız daha doğru olabilir.

Kahve falında hala kızıyla evlenmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hala ogluyla evlenmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında hala kızı görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında hala kızına sarılmak hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına tabir olunur.

Kahve falında hala ve kızını görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında hala ve hala kızı görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına inanılır.

Kahve falında halamın kızını görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında hala amca görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir