AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya binmek

Kahve falında arabaya binmek

Kahve falında arabaya binmek tazeleneceğine ve canlanacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında arabaya binmek gördüyseniz:

  • Gözlerin üzerinize çevrilmesi pek çok kişinin aksine sizi rahatsız edeceğe benziyor.

Kahve falında jandarma arabasına binmek dertlerinden kurtulacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında lacivert arabaya binmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine işarettir.

Kahve falında arabayla binmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı birinin arabasına binmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında birisiyle arabaya binmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında külüstür arabaya binmek rızkının çoğalacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında turuncu arabaya binmek her işten alnının akıyla çıkmaya, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında gri arabaya binmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir