AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı yolcu etmek

Kahve falında hacı yolcu etmek

Kahve falında hacı yolcu etmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacı yolcu etmek gördüyseniz:

  • Bazı konular somutlaşmaya veya gerçekler kendini göstermeye başlıyor.

Kahve falında hacı yolcu etmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına inanılır.

Kahve falında hacı kokusu almak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında hacı sürmesi görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacı topluluğu görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında hacı yağı sürmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, iyi halin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacı kıyafeti görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına yorulur.

Kahve falında hacı olan birini görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacı hediyesi almak verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir