AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı yemeği görmek

Kahve falında hacı yemeği görmek

Kahve falında hacı yemeği görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, mirasa, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, işinden çıkarılacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında hacı yemeği gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda verdiğiniz mücadeleler esnasında, çevrenizdeki herkesi memnun etme çabanız sizi yıpratabilir.

Kahve falında hacı yemeği görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hacı hurması yemek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacı pilavı yemek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacı yemeği vermek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında hacı bayram camii görmek evlatların hayırsız çıkacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına delalet eder.

Kahve falında hacı amca görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacı kıyafeti almak zorlukların yaşanacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacı olmak malının artmasına, bereketlenmesine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir