AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı kıyafeti almak

Kahve falında hacı kıyafeti almak

Kahve falında hacı kıyafeti almak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hacı kıyafeti almak gördüyseniz:

  • Bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında hacı kıyafeti görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, şöhret elde edeceğine işarettir.

Kahve falında hacı kıyafeti giymek kişinin başarısızlığa düşeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında hacı kıyafeti almak kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacı misi görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında hacı tavaf etmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına inanılır.

Kahve falında başkasının hacı olduğunu görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, dertlerin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında hacı gitmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, başarının garantileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacı ya gitmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir