AnaSayfa / Genel / Kahve falında hac yolu görmek

Kahve falında hac yolu görmek

Kahve falında hac yolu görmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, hastaysa şifa bulacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, verilen kararların geri çekileceğine alamet eder.

Kahve falında hac yolu gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız gibisiniz.

Kahve falında hac yoluna gitmek stresten uzaklaşılacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına rivayet eder.

Kahve falında hacca gitmek için yola çıkmak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, gelir kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hac için yola çıkmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hac yolu görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen birini ziyaret etmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında anne babanın hacca gittiğini görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, dertlerin sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun hacca gittiğini görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında annemle hacca gitmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir