AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacca gitmek için yola çıkmak

Kahve falında hacca gitmek için yola çıkmak

Kahve falında hacca gitmek için yola çıkmak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında hacca gitmek için yola çıkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya ticari başlıkları ilgilendiren konularda hoş denebilecek gelişmeler olabilir.

Kahve falında hacca gitmek için yola çıkmak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hac için yola çıkmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, sorunların günden güne azalacağına yorulur.

Kahve falında hac yoluna gitmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında mekkeye gitmek için yola çıkmak neşeli bir hayat süreceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında umreye gitmek için yola çıkmak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında kabeye gitmek için yola çıkmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, anne baba duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında hac yolu görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında hac yolculuğuna çıkmak tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir