AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babanın hacca gittiğini görmek

Kahve falında anne babanın hacca gittiğini görmek

Kahve falında anne babanın hacca gittiğini görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, alın terinin karşılığını alacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babanın hacca gittiğini gördüyseniz:

  • İyiliğiniz karşılığında hatırı sayılır teklifler alabilir veya önemli değişikliklerin ilk adımını atabilirsiniz.

Kahve falında anne babanın hacca gittiğini görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında anne babanın hacdan geldiğini görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına yorulur.

Kahve falında anne ve babayla hacca gitmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında anne babasını hacca gittiğini görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında anne ve babayı hacca göndermek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın hacca gittiğini görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, tartışmaların sonlandırılacağına delalet eder.

Kahve falında anne ve babasını hacca giderken görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret eder.

Kahve falında anne babayı hacca göndermek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kişinin başarılarının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir